Kjøpe Bitcoin

Bitcoin

Det finnes ganske mye spennende som skjer innenfor fintech rundt omkring i verden. I Norge så er det et par selskaper som jobber ganske mye med hva som skjer innenfor fintech, men deres fokus er ikke like avansert som vi kanskje skulle ha håpet. Det finnes ikke så mange som egentlig vet hvor mange eller hvor mye som finnes innenfor hver gren, men de som får mest oppmerksomhet i media er nok Vipps og Payr. Disse appene er egentlig ganske simple og tilføyer ikke bransjen veldig mye.

Bitcoin er av et helt annet kaliber da Bitcoin har skapt en måte å overføre verdier fra en person til en annen, en ny verdi eller en ny enhet som kan brukes eller substitueres som valuta. Du trenger ikke bruke annet valuta fordi du kan bruke Bitcoin. Vipps og Payr er kun en måte å betale på. Det er her snakk om å sende penger fra person til person, noe du kan gjøre med nettbanken din, men noe lettere å bruke appene uten at det skjer noe spesielt raskere av den grunn.

Antall Bitcoin i dag

Det var veldig få Bitcoin når Bitcoin eventyret startet. Nå som det er godt i gang har vi mange flere Bitcoin i omløp. I skrivende stund finnes det 16.9 millioner Bitcoin som er over 80% av alle Bitcoin i hele verden. Det betyr at det finnes Bitcoin hver eneste dag og for å være helt spesifikk finnes det ca. 1800 Bitcoin hver eneste dag. Det vil si at det jobbes for og det tjenes så mange Bitcoin hver dag for at du skal få overført dine Bitcoin fra en person til en annen. Bitcoin er en måte å betale folk som jobber med å holde nettverket oppe. Det er en fin måte å holde folk i gang på, la de tjene penger, samtidig som de har det veldig artig.

Kjøpe Bitcoin