Høye, magre herreklær som må og ikke bør gjøres

Innlegget er sponset

Er du lei av å føle deg som en rank, keitete gigant i en verden laget for gjennomsnittlige menn? I så fall er du ikke alene. Kampen er reell for høye, tynne menn når det gjelder å finne klær som sitter godt og smigrer deres unike kroppsbygning. Men frykt ikke, kjære leser, for i dag dykker vi med hodet først inn i verden av høye, tynne menns klær som du må og ikke må gjøre.

Gjør deg klar til å oppdage hemmelighetene og triksene som vil forvandle stilspillet ditt og få deg til å utstråle selvtillit som aldri før.

Må gjøres

Kjole i lag:

Lagdeling gir ikke bare varme, men lar deg også blande og matche forskjellige teksturer, farger og mønstre for å skape et visuelt interessant antrekk. For høye, slanke menn kan lagdeling bidra til å gi bulk til silhuetten og skape et mer proporsjonalt utseende.

For å oppnå det perfekte lagdelte utseendet, start med et basislag som en tilpasset t-skjorte eller termisk topp. Dette vil ikke bare holde deg varm, men også gi et jevnt grunnlag for resten av antrekket. Du kan deretter legge til et mellomlag som en genser eller en cardigan. Dette vil legge til litt struktur til antrekket og bidra til å skape et mer balansert utseende.

Kjole i lag

For høye, tynne menn er det viktig å velge mellomlag som ikke er for store eller overdimensjonerte. Velg tilpassede eller slim-fit alternativer som vil smigre kroppstypen din og skape et strømlinjeformet utseende. Du kan også eksperimentere med forskjellige materialer som ull, bomull eller kashmir for å legge til tekstur og interesse til antrekket.

Til slutt legger du et topplag som en jakke eller en kåpe. Dette vil ikke bare gi ekstra varme, men også sette prikken over i-en til antrekket. Igjen, vurder kroppstypen din når du velger et topplag. Unngå overdimensjonerte eller klumpete alternativer som vil overvelde rammen din. Velg heller slim-fit eller skreddersydde alternativer som vil forbedre silhuetten din.

Bruk tykkere stoffer:

Stoffer med mer vekt og tekstur kan gi volum til rammen din, slik at du ser mindre slank og mer proporsjonal ut. Tenk på tykk strikk, tweed og tyngre bomullsblandinger. Disse stoffene kan gi antrekket ditt litt struktur og tyngde, slik at du unngår å se ut som en pinnefigur.

Et flott alternativ for tykkere stoffer er en tykk strikket genser. Ikke bare vil det gi litt ekstra volum til overkroppen, men det er også en klassisk og tidløs look som er perfekt for høst og vinter. Velg en genser med tykkere strikk, og vurder å legge den over en skjorte med krage for en polert og sammensatt look.

Et annet alternativ er å se etter jakker eller blazere i tyngre stoffer. Tweed, kordfløyel og ull er alle gode valg. Disse stoffene vil legge litt vekt og substans til antrekket ditt, slik at du unngår å se for rank ut. I tillegg vil de holde deg varm i kaldere måneder.

Vurder å velge tyngre bomullsblandinger eller til og med denim når det kommer til bukser. Disse stoffene vil gi bena mer struktur og bidra til å balansere rammen. Unngå skinny jeans eller bukser, da disse bare vil understreke din slanke kroppsbygning. Det kan være en utfordring å finne de riktige lange jeansene for høye, tynne menn, men det er ikke umulig. La oss handle långa jeans för män.

Velg mindre utskrifter:

Mindre utskrifter kan være en game-changer for høye og tynne herreklær. De kan bidra til å skape en illusjon av mer masse og få deg til å se mer proporsjonal ut. Når du bruker klær med mindre trykk, ser det ut til at kroppen din har mer tekstur og dybde. Dette kan få deg til å se mer muskuløs og mindre tynn ut.

En av fordelene med mindre utskrifter er at de er allsidige. Du kan bruke dem i forskjellige stiler og til forskjellige anledninger. Du kan for eksempel bruke en skjorte med små trykk på jobb eller en uformell utflukt. Du kan også bruke en jakke med små trykk for en mer formell anledning.

En annen fordel med mindre utskrifter er at de er tidløse. I motsetning til noen motetrender som kommer og går, har mindre utskrifter eksistert i lang tid og vil sannsynligvis forbli populære i fremtiden. Dette betyr at du kan investere i klær med små trykk og bruke dem i mange år framover.

Bruk kontraster:

Å bruke kontrasterende farger eller teksturer er en enkel, men effektiv måte å legge til visuell interesse og dimensjon til garderoben din. En måte å utnytte kontraster på er å koble lyse og mørke farger sammen. For eksempel kan paring av en lys skjorte med mørke bukser eller omvendt skape en skarp kontrast som trekker blikket. Dette kan være spesielt effektivt hvis du velger dristige, livlige farger som utfyller hverandre godt.

Når det kommer til høye, tynne herreklær, er det viktig å velge plagg som passer riktig. Klær som er for løse eller for trange kan forringe den generelle effekten av antrekket ditt. Velg heller deler som sitter tett, men ikke for tett, og fokuser på å skape et rent, strømlinjeformet utseende.

I tillegg til å bruke kontraster i klærne, kan du også inkludere kontrasterende tilbehør i antrekket ditt. Hvis du for eksempel parer et dristig, fargerikt slips med en mer dempet dress, kan det skape en flott kontrast som gir visuell interesse til utseendet ditt.

Stil med belter:

Stil med belter

Når det gjelder valg av belte, er alternativene uendelige. Fra skinn til lerret, og fra vanlig til mønstret, det er et belte der ute som passer til enhver stil og anledning. For en uformell look kan et enkelt lerretsbelte i en nøytral farge som svart eller brunt gi et snev av raffinement til et par jeans eller chinos. Et skinnbelte kan derimot gi et mer polert og profesjonelt utseende når det kombineres med dressbukser eller dress.

En av de viktigste fordelene med å bruke et belte er at det kan bidra til å definere midjen din, noe som kan være spesielt viktig for høye, tynne menn. Ved å fremheve dette området kan du skape en mer proporsjonal og flatterende silhuett. For å oppnå denne effekten, velg et belte som sitter ved din naturlige midje og unngå å bruke belter som er for løst eller for stramt.

Velg riktig passform:

Å begrense klær som ikke svelger rammen din er veien å gå. Når du handler etter høye, tynne herreklær, er det viktig å huske på at passform er alt. Baggy klær kan virke behagelige, men det kan få deg til å se enda tynnere og formløs ut. På den annen side kan klær som er for trange være ubehagelige og lite flatterende, og fremheve enhver ufullkommenhet. Å finne den perfekte balansen mellom de to er nøkkelen til å se best ut.

Slanke klær er et utmerket alternativ for høye, tynne menn. Den omslutter rammen din på alle de riktige stedene, fremhever silhuetten din og skaper en illusjon av ekstra bulk. Det er imidlertid viktig å sørge for at slanke klær ikke er for trange. Klær som er for trange kan begrense bevegelsene dine og få deg til å føle deg ukomfortabel.

Ikke gjør det

Unngå vertikale striper:

Vertikale striper har lenge vært et populært mønster i herreklær, men de kan være spesielt problematiske for høye og tynne menn. Dette er fordi vertikale striper kan fremheve høyden, slik at du ser enda høyere og tynnere ut enn du allerede er.

Så hvorfor bør du unngå vertikale striper? For det første kan de få deg til å se ut som en gående flaggstang. Dette er fordi øyet naturlig trekkes til de vertikale linjene, noe som gjør dem til den mest merkbare delen av antrekket ditt. Dette kan være spesielt lite flatterende hvis du allerede har en slank kroppsbygning.

I tillegg til å få deg til å se enda høyere og tynnere ut, kan vertikale striper også være lite flatterende på andre måter. For eksempel kan de skape en optisk illusjon som gjør at overkroppen din ser lengre ut og bena ser kortere ut. Dette kan kaste av proporsjonene dine og få deg til å se vanskelig og ubalansert ut.

Så, hva bør du ha på deg i stedet for vertikale striper? Det er mange alternativer som kan hjelpe deg med å se og føle deg bra. Du kan for eksempel prøve å bruke horisontale striper i stedet. Horisontale striper kan skape en illusjon av bredde, noe som kan bidra til å balansere rammen og få deg til å se mer proporsjonal ut.

Unngå trange klær:

Det er én viktig regel som enhver høy, tynn mann bør følge: unngå trange klær. Selv om det kan være fristende å bruke klær som sitter tettsittende for å fremheve den slanke rammen din, kan altfor trange klær ha motsatt effekt. I stedet for å få deg til å se slank og sprek ut, kan trange klær fremheve magerheten din på en lite flatterende måte.

Unngå trange klær

Når du handler etter høye, tynne herreklær, er det viktig å se etter stykker som sitter godt uten å være for trange. Dette betyr å velge klær som skummer kroppen fremfor å klamre seg til den. En slim fit er fortsatt mulig, men det bør oppnås gjennom riktig skreddersøm og passform i stedet for å bare velge en mindre størrelse.

Den viktigste fordelen med å velge klær som sitter riktig er at det kan få deg til å virke høyere og mer selvsikker. Når klærne er for trange, kan det få deg til å føle deg selvbevisst og ukomfortabel, noe som kan påvirke holdningen din og den generelle oppførselen din. Ved å velge klær som sitter riktig, vil du føle deg mer selvsikker og balansert, noe som får deg til å virke høyere og mer kommanderende.

Oppsummert handler det å kle seg godt ikke bare om å se bra ut, det handler om å føle seg bra og ha selvtillit til å ta på seg verden. Med tipsene og triksene vi har gitt, har du nå verktøyene til å bygge en garderobe som vil smigre din høye, tynne innfatning og få deg til å skille deg ut fra mengden.

Husk å omfavne din egenart og ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige stiler og tilbehør. Ved å gjøre det vil du ikke bare se bra ut, men også føle deg bra. Så fortsett og ta fatt på moteverdenen med selvtillit, for dette har du!