– Etterstreber ikke andres standarder - Eno
2Dark Times by Torgeir Nordbø

– Etterstreber ikke andres standarder

«Give» oppsummerer opplevelsen av å spille i band, ifølge Dark Times. Hør trioens nye singel her.

Tekst Eirik Kydland Foto Torgeir Nordbø

Del:

Trioen Dark Times slipper 9. oktober sitt debutalbum Give på Sheep Chase Records. Her er en eksklusiv smakebit, i form av platas tittellåt:

Give er spilt inn i et gammelt tømmerhus fra 1700-tallet i Rollag i Numedal, og på plata blander Dark Times punk, støyrock, hardcore, pop og no wave, slik vi kjenner fra deres tidligere EP-er. Gitarist og vokalist Ann Kristin Traaen (som for øvrig er fast bidragsyter i papirutgaven av ENO) har følgende å si om den kommende utgivelsen:

– Alle i bandet skriver låter, og det tror vi kan høres på plata. Vi har aldri hatt noe mål om å høres ut på en viss måte, men lager låter basert på hva vi liker selv. Så vi virker kanskje litt sjangerforvirra på albumet? Men vi synes det er kult.

Om tittellåta forteller Traaen:

– Den kan tolkes på flere måter, men oppsummerer for meg opplevelsen av å spille i band. Du prøver så godt du kan, men vet at det ikke er perfekt. Og det er jo litt av vitsen; å bare gjøre noe fordi du har lyst, på din egen måte, uten å etterstrebe andres standarder eller krav til perfeksjon.

Cover - Dark Times Give

Omslaget er laget av Maren Karlson.

Give slippes 9. oktober, og kan forhåndsbestilles via Tiger.

Stikkord: